Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пісний готовий поінформувати обласних депутатів про результати розслідування причин пожеж дерев’яних церков на Львівщині

Начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний готовий поінформувати депутатів Львівської обласної ради про результати розслідування причин пожеж дерев’яних церков на Львівщині. Про це Василь Пісний заявив у коментарі «Гал-info».
«Я готовий найближчим часом поінформувати депутатів обласної ради про результати розслідування причин пожеж дерев’яних церков на Львівщині, — заявив головний міліціонер області. — Ми затримали групу злочинців, які причетні до цих пожеж і вже ряд справ з цього приводу розкриті, зокрема, і останній випадок, що стався у Яворові».
Нагадаємо, заступник голови ЛОДА Тарас Батенко на наступній сесії ЛОР 19 лютого доповідатиме про хід виконання першочергових заходів із забезпечення збереження пам’яток дерев’яної сакральної архітектури на території Львівської області на 2006-2007 роки.
У доповіді йтиметься про причини та результати розслідування виникнення пожеж дерев’яних церков у селі Підгірці, селищі Шкло та у місті Яворові.
Як співдоповідачі виступатимуть начальник ГУ МНС у Львівській області Сергій Дмитровський, новопризначені начальник обласного ГУ МВСУ Василь Пісний та начальник обласного СБУ Анатолій Матіос.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ