Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Півень обіцяє, що голодування триватиме доти, поки Львівська міська та обласна ради не вирішать питання «Провесні»

Колектив агрофірми «Провесінь», який налічує 300 осіб, завтра вдасться до безстрокового голодування, якщо міська та обласна ради не винесуть питання щодо намагання захопити 12 га землі, яка належить агрофірмі «Провесінь», на позачерговій сесії рад. Про це в коментарі «Гал-info» заявив голова правління ВАТ „Агрофірма «Провесінь» Іван Півень.
За словами Півня, завтра, 10 січня, о 14.00 колектив агрофірми та акціонери планують перекрити вулиці Личаківську, на повороті на Тракт Глинянський, та пройтися пішим пікетом до Львівської міської ради в протест проти дій рейдерів зі захоплення підприємства. Зі слів Півня, під міськрадою буде розгорнуто пікетування, а частина працівники агрофірми розпочнуть акції голодування під кабінетами чиновників обласної та міської ради, обласної прокуратури та обласного суду.
Зі слів Півня, голодування буде припинено лише у випадку, якщо питання «Провесні» буде заслухано на сесіях міської та обласної рад і буде прийнято рішення – або щоб правоохоронні органи Львівщини втрутилися у ситуацію з намаганнями захопити землю, або у випадку, якщо влада виділить агрофірмі 12 га землі в іншому місці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ