Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

PKO BP (Республіка Польща) та ВАТ „Кредобанк” впроваджуватимуть спільні інвестиційні проекти

У рамках VI Міжнародного економічного форуму відбувся „круглий стіл” „Європейські інвестиції в українській справі: стан та перспективи активізації залучення”, який організував ВАТ „Кредобанк” (місто Львів).
У „круглому столі” взяли участь 137 осіб, в тому числі Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Олександр Моцик, радник посольства Польщі в Україні Збігнєв Шмонєвський, Генконсул України в Любліні Іван Грицак, консул РП Анжей Краснодебський, представник PKO BP Тадеуш Пацула, віце-маршалок воєводства Любельського пан Сосновський, відомі науковці та громадські діячі Львова.
Під час „круглого столу” обговорювався стан та перспективи залучення інвестицій. Як розповів „Гал-іnfо” представник „Кредобанку” Лев Кльоба, у результаті „круглого столу” були підготовлені конкретні пропозиції щодо інвестицій з багатьома потенційними інвесторами з Польщі. „Ідеться про інвестиції в такій сфері, як будівництво, торгівля, фінансування комерційної та житлової нерухомості. Партнерами в спільних проектах будуть клієнти PKO BP з Любліна та Жешува та ВАТ „Кредобанк” (Львів)”, - зазначив Лев Кльоба.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ