Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Планета в долонях»: 400 дітей та дорослих взяли участь в екологічному проєкті

Упродовж трьох місяців на теренах Львівщини відбувався екологічний проєкт «Планета в долонях». Його реалізувала громадська організація «Життєва палітра.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Як зазначають у департаменті комунікацій та внутрішньої політики Львівської  облдержадміністрації учасників об’єднала тема екологічної свідомості та охорони довкілля, формування у молоді і дорослих екологічної культури та світогляду через мистецький напрямок роботи, екологічні акції та громадсько-просвітницьку діяльність.

«Питання екології сьогодні дуже гостро постає у світі, в Україні та, зокрема на Львівщині. Про важливість сортування сміття, прибирання паркових і прилісних територій, відмови від пластику і поліетилену, перехід на екологічно чисті види транспорту все частіше чуємо з різноманітних джерел. І дуже тішить, що саме молодь проявляє найбільше зацікавлення до екологічних проблем і шляхів їх вирішення», - зазначила керівниця громадської організації «Життєва палітра» Світлана Видра.

В межах заходів учасники в командах напрацьовували презентації, виконували творчі завдання, брали участь в іграх та квестах, бесідах, що стосувались обговорення проблем довкілля.

«Такі проєкти є надзвичайно важливими і необхідними у сучасному суспільстві, адже із раннього віку необхідно дітям прищеплювати любов і відповідальність до навколишнього середовища. Саме на власному прикладі слід показувати шанобливе ставлення до природи та брати активну участь у вирішенні екологічних проблем, наприклад, можна розпочати із сортування сміття, а ваш малюк вам у цьому залюбки допоможе», - зазначила керівниця дитячого центру «Малеча» Анна Холявка.

Додамо, що «Планету в долонях» реалізували в межах проєктів, що стали переможцями у конкурсі серед інститутів громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ