Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Плани на 2006 рік „Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ” створити 3 500 робочих місць, не справджуються через скасування пільг

Плани на 2006 рік „Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ” створити 3 500 робочих місць, не справджуються через скасування пільг. Про це «Гал- info» повідомив помічник генерального директора, юрист «Ваерінг Системс УА ГмбХ» Андрій Холодян.
За його словами у зв’язку з скасуванням урядом всіх постанов, які давали підприємству можливість не сплачувати ввізне мито на сировину, завод тепер має проблеми з фінансовими результатами, тому не може нарощувати виробництво та створювати нові робочі місця.
«Зараз на заводі працює 2 700 працівників, і поки не зміниться ситуація із законодавчою базою плани по створенню нових  робочих  місць не справджуються» - сказав Андрій Холодян.
Нагадаємо, 28 лютого 2004 року Кабінет Міністрів  постановою №212 дозволив ТОВ „Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ” використовувати податкові векселі для розмитнення товарів, що імпортуються ним для власних виробничих потреб.
Завод „Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ” (Стрийський район, село Нежухів) був відкритий 15 липня 2003 року. Обсяг інвестицій заводу у Львівську область склав 40 млн. EUR.
Підприємство виробляє бортові мережі для автомобілів Opel Astra та Opel Zafira компанії General Motors та бортові мережі для автомобілів марки Porsche
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ