Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Пластовий осередок у Львові відкрив штаб для термінового збору провізії на потреби української армії

Пласт — національна скаутська організація України, яка виховує українську молодь як свідомих і відповідальних громадян, провідників суспільства. В складні часи пластова спільнота гуртується і повторює слова присяги складену на колінах перед прапором України.

Ми зберігаємо спокій і готові докласти всіх зусиль задля підтримки українського суспільства. Багато з пластунів вже обрали свою роль у захисті та записались до лав територіальної оборони. Зараз ми мобілізуємо усіх дорослих членів Пласту від 18 років у волонтерстві та закликаємо громаду долучатись до допомоги — поки ми координуємо всі процеси ви можете допомогти провізією української армії, або здати кров у пунктах прийому в м. Львів. 

Долучайтеся до збору провізії. За покликанням https://bit.ly/3BKyoGK - перелік усього необхідного.

Збір провізії відбувається за адресою м. Львів, вул. Шептицьких, 16

Контактний номер для зв'язку: 0931339443

Окрім цього пластуни закликають львів’ян ставати донорами крові у пунктах прийому за адресою вул. Миколайчука 10 та на вул. Пекарській 65. Запаси поповнюють постійно! 

Для інформування про координацію збору, інформування про потреби з передової Пласт Львів запустив онлайн-радіо в YouTube. Долучитися можна тут.

Інформаційна довідка:

Пласт – українська скаутська організація, найбільша та найстарша молодіжна організація України, що виховує свідому та проактивну українську молодь на скаутських засадах.  МГО «Пласт Львів» є осередком організації у м. Львів - найбільшою молодіжною організацією міста та найчисельнішим осередком Пласту у світі. Зараз Пласт у Львові налічує понад 2500 членів. 

Контакти: 

Координаційний пункт станиці Львів - тел. +38 (032) 238 88 266, e-mail [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ