Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни проведуть вишкіл волонтерів для роботи з дітьми із сиротинців

15-16 листопада, пластовий курінь «Степові відьми» проведе вишкіл волонтерів у рамках проекту «Скільки коштує любов». Вишкіл має на меті сформувати і навчити команду волонтерів роботі з дітьми, які проживають у сиротинцях – повідомила «Гал-info» прес-секретар Львівського осередку Пласту Ярина Вдовичин.
Нагадаємо, що проект «Скільки коштує любов» був розпочатий з ініціативи пластового куреня "Степові відьми" і триває вже більше року. Основна мета проекту – подарувати дітям із сиротинців якомога більше любові та уваги. Під час проекту волонтери щотижня відвідують сиротинці і проводять з дітьми комплексні заняття, потрібні для розвитку дитини, які включають ігри, майстерки, цікаві розповіді. Проект «Скільки коштує любов» охоплює три дитячі будинки: самбірський дитячий будинок «Любисток», дрогобицький дитячий будинок «Оранта» та львівський дитячий будинок №1 на вул. Таджицькій.
Цей вишкіл пластуни проводять для того, щоб у майбутньому мати змогу охопити більшу кількість сиротинців та залучити більшу кількість досвідчених волонтерів. Загалом участь у ньому візьмуть близько 30 майбутніх волонтерів. На вишкіл запрошені спеціалісти із психології, соціології, працівники соціальних служб, педагоги. У програмі вишколу також плануються інструктажі з арт-терапії та терапії музикою.
Вишкіл проходить уже вдруге, вперше він відбувся навесні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ