Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни проводять лещетарський табір „Пінгвіни повертаються”

Пластуни проводять лещетарський табір „Пінгвіни повертаються” — про це „Гал-info” повідомив прес-секретар молодіжної скаутської організації „Пласт” Ярема Дух. Цей табір триватиме з 12-го до 15 лютого.
 Лещетарський табір „Пінгвіни повертаються” проводять для дітей віком 12-18 років Львівської станиці Пласту – Національної скаутської організації України. 28 учасників, які беруть участь у таборі, під керівництвом професійних коментарів навчать кататися на лижах та сноубордах.
Табір проводиться у смт. Славсько Сколівського району Львівської області, де учасники удосконалюватимуть майстерність катання на трасах різної складності на горах Погар, Грабовець та Тростян, залежно від наявних навичок та вмінь.
Окрім навчання, для учасників проводитимуться різноманітні ігри на базі «Дзвінка» та показ відео. Відбуватиметься показ не тільки розважальних пластових та інших фільмів, а й показ відео «сьогоднішнього дня», змонтоване старшиною до вечора, щоб на основі побачених помилок учасники їх виправляли. Прикметно, що така практика відеонавчання є традиційною на лещетарських таборах „Лісових Чортів”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ