Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

ПЛАТІНІ ХОЧЕ ГАРАНТІЙ ВІД ЯНУКОВИЧА

"Я вірю в будівництво Львівського стадіону. Ми віримо в Україну, але треба пам'ятати, що чемпіонат Європи з футболу відбудеться 2012-го, а не 2013 року. Тому може настати момент, коли УЄФА не зможе зробити кроку назад". Про це сьогодні, 7 квітня, заявив у Львові президент УЄФА Мішель Платіні.

 

За його словами,  теперішній дводенний візит в Україну має протокольний характер. Мета візиту - ознайомитися зі станом підготовки чотирьох приймаючих міст. При цьому Мішель Платіні зазначив, що  раніше він вивчав перебіг підготовки тільки Києва.

Мішель Платіні не дав оцінки будівництва стадіону та аеропорту у Львові, зазначивши, що стадіон є не завершений, а щодо аеропору, то він не спеціаліст, оскільки його спеціальність - це футбол. Попри це він висловив впевненість  у тому, що львівські стадіон і аеропорт збудують вчасно.

Також Мішель Платіні зазначив, що завтра, 8 квітня, він матиме зустріч із Президентом Республіка Віктором Януковичем. На цій зустрічі він хоче почути гарантії щодо проведення Євро-2012.

Водночас Мішель Платіні нагадав, що виконком УЄФА приймає рішення і дотримується їх. А рішення таке - чотири міста України будуть приймати Євро-2012. Якщо Київ не буде готовий, то Україна залишиться без Євро, - наголосив Мішель Платіні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ