Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Платіні не сумнівається, що у польських містах Євро-2012 буде, чого не скажеш про Україну

Аеропорт Лавіца, міський стадіон при вулиці Болгарській та торговельний майданчик, де буде розташована фанзона, – це місця, які у Познані відвідав голова УЄФА Мішель Платіні, –повідомило «Польське радіо».
-

Платіні не приховував свого задоволення дотеперішнім прогресом робіт; зазначив, що вони більш заавансовані ніж в Україні. Голова УЄФА підтвердив також сумніви футбольного союзу щодо проведення фінального матчу чемпіонату у Києві.

 

Мішель Платіні: "На цю тему постійно продовжується дискусія. Ситуація  в Україні дуже відрізняється від ситуації Польщі. На початку була така сама, однак з приводу кризи це змінилося. Польща зробила вже велике зусилля, а Україна намагається його робити. Проте всім відомо, що фінансові засоби, якими розпоряджають обидві держави – різні. Щойно у грудні ми приймемо остаточне рішення щодо інших міст-господарів Євро 2012. Згідно з рішенням виконавчого комітету УЄФА, ці міста – це Варшава, Ґданськ, Познань, Вроцлав і, з українського боку, Київ. Інші міста отримали додатковий час на підготовку. Грудень 2009 – це остаточний термін для прийняття рішення".

 

У неділю М.Платіні відвідав Ґданськ, Вроцлав і Познань – міста, котрі мають бути  господарями Євро 2012.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ