Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Платіні в Україні зустрінеться з Януковичем

Під час візиту в Україну 7-8 квітня президент УЄФА Мішель Платіні проведе зустріч з Віктором Януковичем. Про це "Чемпіону" повідомили у прес-службі МОК "Євро 2012 Україна".

Зустріч з Януковичем запланована в останній день візиту у Києві. Після зустрічі у Платіні запланована прес-конференція.

У столиці представники УЄФА оглянуть аеропорт "Бориспіль" та стадіон НСК "Олімпійський".

Розпочне свій візит президент УЄФА зі Львова, де ознайомиться зі станом реконструкції аеропорту, відвідає будівельний майданчик львівського стадіону та заслухає презентацію приймаючого міста у Палаці Потоцького, де відбудеться коротка прес-конференція.

У Донецьку Мішель Платіні огляне аеропорт та відвідає стадіон "Донбас-Арена", де після презентації приймаючого міста відбудеться коротка прес-конференція.

8 квітня у Харкові Мішель Платіні огляне аеропорт та стадіон "Металіст", де також поспілкується з журналістами після презентації міста.

За словами директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, "візит президента УЄФА здійснюється у контексті рішення Виконкому УЄФА від 11 грудня 2009 року щодо визначення приймаючих міст в Україні".

Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки України до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з керівництвом держави ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру Євро-2012.

"Органам державної влади України надзвичайно важливо продемонструвати керівництву УЄФА позитивну динаміку створення інфраструктури, досягнуту протягом останнього часу, та практичними діями підтвердити готовність і спроможність успішно реалізувати проект Євро-2012", - зазначив Лубківський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ