Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Платники податків можуть подавати звітність в електронному вигляді не тільки до податкових органів

Платники податків, які отримали ключі електронного цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби (АЦСК ІДД ДПС), можуть подавати звітність в електронному вигляді до органів ДПС, інших органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, фізичних осіб, незалежно від сфери їх використання. Повідомив відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю СДПІ по роботі з ВПП у м.Львові ДПС.

Таким чином, отримавши безкоштовні ключі електронного цифрового підпису в АЦСК ІДД ДПС, платник податків може подавати звітність в електронному вигляді не тільки до податкових органів, але й до Державної служби статистики, Пенсійного фонду України тощо.

Довідка.

Платники податків Львівської області ключі електронного цифрового підпису можуть отримати у приміщені Центру обслуговування платників податків м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, буд. 35, каб. 133.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ