Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Площу Галицьку сьогодні відкрили для проїзду громадського транспорту

Громадські транспортні засоби у Львові можуть відновити свої попередні маршрути і їздити через площу Галицьку. Тепер тут є спеціальна заїзна кишеня для зупинки маршруток. Про це сьогодні на брифінгу щодо відкриття площі Галицької повідомила начальник управління інженерного господарства ЛМР Тетяна Семенюк.
„Ремонтні роботи закінчили 5 листопада, але деякий час необхідний був для того, щоб дорога встоялася перед навантаженням потоку транспорту. На площі Галицькій виклали 1060 метрів квадратних бруківки та 177 метрів квадратних тротуару. Загалом, на капітальний ремонт площі витратили 600 тисяч гривень. Це більше, ніж передбачалося у плані, але причина в тому, що планували зробити ремонт меншої площі, а також не враховували витрат на роботу археологів”, – розповіла Тетяна Семенюк.
За словами Тетяни Семенюк, до першого снігу у місті триватимуть ремонтні роботи на дорогах вулиць Івана Франка (в районі Палацу урочистих подій), вулиці Лисенка, де кладуть тротуар. Ремонт вулиці Ярослава Мудрого планують завершити через два тижні.
Цього року на капітальний ремонт доріг виділено 28 551 000 гривень, ще 16 мільйонів - на поточний ремонт. За ці кошти цього року відремонтували більше 100 тисяч квадратних метрів доріг.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ