Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Площу Князя Осмомисла у Львові закрили на ремонт

Сьогодні, 31 травня у Львові розпочали реконструкцію площі Осмомисла. Роботи, які виконує ВАТ «ЛСБМУ-1», триватимуть до 23 серпня цього року. Упроцесі реконструкції замінять інженерні комунікації, а трамвайну колію буде покладено за новою технологією на безшумній основі. На ремонтні роботи з міського бюджету виділили близько 11 млн грн, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На час ремонтних робіт для руху транспорту закрили пл. Осмомисла та перехрестя вулиць Гонти – Хмельницького. За словами начальника управління транспорту та зв’язку Миколи Шкургана, пасажирський транспорт курсуватиме по проспекту Свободи. Таким чином на час ремонтних робіт проспект Свободи буде відкритий для руху транспорту і у вихідні та святкові дні.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», зазнав змін і рух міського електротранспорту. Вже від сьогодні не курсують трамваї №4, №5 та №6, а трамвай №7 курсує за зміненим маршрутом: з Залізничного вокзалу через центральну частину міста на вулицю Личаківську і далі за звичним маршрутом на вулицю Вахнянина.

Департамент житлового господарства Львівської міської ради просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтнихробіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ