Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Плющ для Партії регіонів є консолідуючою фігурою, а НУ-НС може й поступитися — Володимир Цибулько

Президент України Віктор Ющенко чітко розуміє, що для політичної стабільності політиків потрібно консолідувати політиків, знаходити «точки дотику» для співпраці і тому він намагається висувати і компромісні кандидатури на посаду спікера. Так вважає політолог Володимир Цибулько, про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Плющ для регіоналів є компромісною фігурою на посаду спікеру. Ця кандидатура для них є консолідуючою між усіма українськими політиками, а відповідно, дана кандидатура може бути предметом компромісу для «Нашої України». Оскільки в певний складний політичний момент можна буде заручитися підтримкою голосів і певної частини депутатів від Партії регіонів та Блоку Литвина», — зазначив Володимир Цибулько.
Нагадаємо, вчора з’явилася інформація про те, що Президент Віктор Ющенко має намір запропонувати кандидатуру Івана Плюща на пост голови Верховної Ради. Про це в ході вчорашнього засідання політради блоку НУ-НС заявив голова політради В’ячеслав Кириленко.
Він також зазначив, що 22 листопада відбудеться зустріч майбутніх депутатів фракції НУНС з Президентом. Кириленко відзначив, що на зустрічі Ющенко представить свою позицію з питань, що стосуються формування коаліції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ