Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Поблизу Бібрки сталася ДТП – зіткнулися легковик і маршрутка та перекинулась вантажівка

Ввечері 3 жовтня на автодорозі Львів-Бібрка, неподалік м. Бібрка Перемишлянського району, виникла дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автомобіля ВАЗ-2110 не впорався з керуванням та допустив зіткнення з маршрутним таксі «Мерседес-Бенц 6090, що слідувало за маршрутом № 149 «Львів – Сарники». На момент ДТП в маршрутному таксі було 15 пасажирів.

 Для недопущення зіткнення з автомобілями, що потрапили в ДТП, водій автомобіля «Форд-Транзит» не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди до Бібрської лікарні з травмами середнього ступеня важкості було доставлено водія автомобіля «Форд-Транзит» та водія маршрутного таксі, пасажири маршрутного таксі внаслідок ДТП не постраждали. На місце події виїжджала мобільна група Перемишлянського РВ ГУ МНС України в Львівській області. За фактом ДТП ведеться слідство. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Нагадаємо, з початку року на території області виникло 1306 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких  146 осіб загинуло, з них 4 дитини, та 1648 осіб травмовано, з них 21 дитина.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ