Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поблизу Рава-Руської митниці затримали чоловіка, який у 2003 році скоїв грабіж і перебував у розшуку

На прикордонній території поблизу Рава-Руської митниці затримали чоловіка, який у 2003-му році скоїв грабіж і перебував у розшуку, — повідомив „Гал-info” начальник групи по зв’язках з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування МВС України Вадим Голуб.
За його словами, військовослужбовці Римнікського полку внутрішніх військ Львівщини, в рамках відпрацювання Західної України, днями затримали на неподалік від кордону з Польщею на контрольно-пропускному пункті Рава-Руська, чоловіка, який, як виявилося, знаходився у розшуку.
Близько 22.30 до військовослужбовців звернулися місцеві мешканці, які розповіли про чоловіка підозрілої зовнішності, який збирається покинути місто і відбути до Одеси. Взявши покази свідків, військові звернулися начальника карного розшуку управління МВС Жовківського району Львівської області, як виявилося, опис підозрілої особи співпадає з фотороботом чоловіка, який знаходився у розшуку за скоєний у 2003 році грабіж. Перекривши залізничну станцію Рава-Руська та автомобільну трасу в напрямку Рава-Руська-Жовква вже через годину правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного, який і справді у 2003 році скоїв злочин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ