Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Побувавши на Закарпатті, Парубій побачив, що загрози львівській „Нашій Україні” немає

Народний депутат України, член ЛОО НСНУ Андрій Парубій стверджує, що в середовищі львівської обласної організації „Народного Союзу Нашої України” немає розчарування і бажання покидати партійні ряди. Про це Парубій заявив у коментарі „Гал-info”, коментуючи ситуацію з виходом із НСНУ і складанням повноважень голови закарпатської обласної партійної організації та керівника фракції НУНС у Закарпатській облраді Івана Балоги.
 За словами Парубія, жодних розчарування у рядах ЛОО НСНУ після виборів у Києві немає, про що засвідчила кампанія „НАТО-Так!”. Крім того, за запевненнями нардепа, коли він нещодавно побував на Закарпатті у районних осередках, то побачив, що партійні структури є згуртованими, а вихід нашоукраїнців, на його думку, є тимчасовим явищем, і можна очікувати, що незабаром вони повернуться у партійні ряди.
Нагадаємо, голова закарпатської обласної партійної організації НСНУ та керівник фракції НУНС у Закарпатській облраді Іван Балога заявив про вихід з "Народного Союзу "Наша Україна" та склав свої повноваження. Однією із причин такого кроку, за його словами, є дії керівників партії, які останнього часу все більше йдуть всупереч політиці президента. "Мені не по дорозі з такими як Луценко, Жванія і ним подібним, що нині працюють з Медведчуком та СДПУ(о), обманюють народ, відкрито паплюжать діяльність глави держави, – сказав Балога. – Всупереч волі виборців, які підтримали пропрезидентську політичну силу, ці "діячі" скотилися до популізму і авантюр. Саме через це партія втратила авторитет і довіру у народу".
Водночас Балога наголосив, що залишається членом команди Президента. Разом із Балогою з партії у повному складі вийшли усі члени ради, голови районних та міських партійних організацій, керівники і працівники виконкомів. Іван Балога є братом глави секретаріату президента Віктора Балоги, який раніше вийшов з НСНУ.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ