Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Почала працювати ще одна партія "Демократичний Альянс"

Політична партія «Демократичний Альянс», заснована активістами однойменної громадської організації, оголосила про початок діяльності. Про це йдеться вдекларації, опублікованій на їх сайті. Про це повідомила прес-служба партії.

Як повідомив голова «Демократичного Альянсу» Василь Гацько, створення політичної партії було вимушеним кроком. «Упродовж багатьох років ми намагалися впливати на владу і вирішувати проблеми людей. Ми навчали активістів захищати свої права, боролися зі свавіллям та корупцією. Але за роки громадської діяльності ми зрозуміли, що не можна змусити жадібних і брехливих політиків працювати в інтересах громадян. Єдиний правильний крок – привести до влади чесних і порядних людей. Саме це ми і зробимо», -- зазначає він.

Василь Гацькотакож повідомив, що кошти на діяльність партії збиратимуться у відкритий спосіб у її прихильників та членів.

Політична партія «Демократичний Альянс»керується принципами християнсько-демократичної ідеології і діє як правоцентристська. Серед найперших завдань діяльності партії --  мобілізація громадян на тотальну боротьбу з корупцією.

«Сьогодні більшість українських політиків використовує владу для особистого збагачення. Тільки нищівна війна з корупцією відіб’є в них бажання займати високі посади у владі і розкрадати бюджети. Це відкриє дорогу саме тим людям, для яких служіння українському народу є найвищою цінністю», -- зазначив голова політичної партії «Демократичний Альянс» Василь Гацько.

Довідкова.

Установчий З’їзд політичної партії «Демократичний Альянс» відбувся у серпні 2010 року. Процес реєстрації партії був повністю завершений у листопаді 2011. Впродовж грудня минулого року ініціативними групами було зареєстровано 14 обласних партійних організацій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ