Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Подача тепла у будинки Львова надалі залежатиме від рівня оплати мешканців – Юрій Голець

Всі котельні і теплоелектроцентралі Львова мають необхідний тиск газу, на всі житлові будинки, заклади культури, освіти на охорони здоров’я подається гаряча вода та тепло – про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрій Голець. За його словами, зараз відключити тепло у будинках Львова було б несправедливо, оскільки за минулий рік мешканці здійснили 100-відсоткову оплату за теплопостачання. Однак існують проблеми з оплатою у відомчих будинках. Їхні мешканці за 2008 рік проплатили 68%.
Що стосується подачі газу у найближчий час, то Юрій Голець зазначив, що вона залежатиме від оплати: «Газу буде стільки, наскільки мешканці будуть його оплачувати. Якщо буде 100-відсоткова оплата, то і подача тепла буде 100-відсотковою. Відповідно, якщо львів’яни знизять показники розрахунків, то виникне необхідність скорочувати подачу тепла».
Слід зазначити, що перед «Нафтогаз України» Львів розрахувався на 60%. Юрій Голець зазначив, що ці показники є достатніми, оскільки відповідають умовам договору. На сьогодні борг міста за газ становить 50,6 мільйона гривень. Щодня Львів споживає газу на півтора мільйона гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ