Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подарунком від міськради для сім’ї Волкових стане земельна ділянка

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав сім’ю Волкових із випискою з відділення патології недоношених новонароджених дітей Львівської обласної клінічної лікарні.
Як подарунок сім’ї завтра на сесії Львівської міської ради буде розглянуто питання щодо виділення земельної ділянки площею 10 сотих сім’ї Волкових для індивідуального житлового будівництва. За словами Андрія Садового, ця ділянка знаходиться поблизу Скнилівського летовища. Сім’ї Волкових спершу пропонували у подарунок від Львівської міськради 5-кімнатну квартиру, однак, враховуючи реальні потреби молодої сім’ї, у якої народилась четвірня депутати розглянули можливість надання земельної ділянки під індивідуальне будівництво. «Гадаю, що це буде достойний подарунок для сім’ї», — підсумував Андрій Садовий.
Нагадаємо, 11 травня у Львівському обласному перинатальному центрі народилаcь четвірня - троє дівчаток та один хлопчик. Щасливі батьки — Ольга та Ігор Волкови. Пологи приймала професор Віра Пірогова. Це не перший випадок народження у Львові четвірні – у січні 2001 року у сім’ї Шпагіних народилося четверо близнюків – Микита, Настя, Вікторія та Катя. Міська влада виділила сім’ї квартиру. За роки незалежності в Україні це було народження першої четвірні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ