Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Подарунок до св. Миколая та Різдва - відремонтована сільська дорога

Прикладів, коли у сільських населених пунктах Львівщини проводиться не те що капітальний, а поточний ремонт дорожнього покриття не багато. Однак подекуди чи то із ініціативи самих селян чи за допомогою спонсорів таке можна спостерігати. У селі Гута Буського району завдяки сприянню члена колегії Львівської обласної адміністрації Володимира Кожана капітальний ремонт сільської дороги таки зроблено.

"Кращого подарунку до Миколая, до Новорічних та Різдвяних свят для наших односельців і не придумаєш, - каже сільський голова Ярослав Ковальчук. - Володимир Дмитрович родом із села Гута, і ми щасливі що маємо такого земляка. Не знаю, де б дістали кошти на ремонт дороги, адже по ній не те що їздити, але й ходити було важко, - продовжує пан Ярослав. - Однак ми знали, що Володимир Кожан знайде можливість нам допомогти. Тому 140 тисяч гривень, котрі виділено завдяки клопотанню Володимира Дмитровича були вкрай необхідними, щоб відремонтувати дорогу".

Як каже сільський голова, допомогу від Володимира Дмитровича у селі Гута відчувають постійно.

"Ми дякуємо Богу, що Володимир Дмитрович не забуває про своїх односельчан. Завдяки його сприянню у селі відбудовано костел, надходить допомога церкві, громаді. Кожного року перед Різдвом та Великоднем люди отримують допомогу від нашого шанованого земляка", - наголосив Ярослав Ковальчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ