Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подарувати українським дітям книгу закликає Львівська обласна рада

Одна з найбільших потреб української діаспори за кордоном – українська книга. Стверджує голова депутатської комісії Львівської обласної ради по зв’язках з українцями за кордоном Володимир Шуркало.
Особливо відчувається брак україномовних книжок для дітей та підлітків. Щоб допомогти землякам за кордоном, а саме в Румунії та Польщі, Львівська обласна рада вирішила організувати благодійну акцію «Подаруй книгу українській школі за кордоном» і закликає усіх охочих надати допомогу дітям української діаспори. «Найбільша потреба в дитячій книжці, у художній та довідковій літературі для підлітків», – сказав Володимир Шуркало. На заклик організаторів вже відгукнулися Львівський банківський інститут, Товариство «Знання», видавництво «Світ» та журнал «Ї». Наразі книги отримають дві школи:  школа імені Тараса Шевченка в Румунії та школа імені Маркіяна Шашкевича в Перемишлі (Польща).
Збір книг проводитиметься у прес-службі Львівської обласної ради за адресою Винниченка, 18, кім. 309. Книги можна передавати разом з дарчими написами та побажаннями. Під час Форуму книговидавців обласна рада виставить стіл, де кожен зможе залишити книжку у подарунок дітям діаспори. Після закінчення акції організатори оприлюднять список усіх благодійників та власноруч передадуть літературу українській діаспорі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ