Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податківці Львівщини на розширеній колегії окреслили пріоритетні напрями роботи податкової служби на найближчий час

Нещодавно відбулося розширене засідання колегії ДПА у Львівській області, на якій обговорювалися підсумки роботи органів податкової служби Львівщини за 8 місяців цього року та перспективи виконання завдань бюджетних надходжень. Про це “Гал-info” повідомив відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

У розширеному засіданні колегії взяв участь заступник голови ДПА України Микола Романів, який проінформував присутніх про те, що ДПА України працює над запровадженням прозорого механізму відшкодування ПДВ, з тим, щоб не було жодних сумнівів при поверненні коштів з бюджету по цьому податку.
Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк зазначив, що пріоритетним напрямом в роботі податкової служби області залишається організація роботи з відшкодування ПДВ та скорочення податкового боргу підприємств. Податковий борг за податковими зобов’язаннями по податку на додану вартість станом на 1 вересня становив 290 мільйонів гривень. Також необхідно посилити контроль за суб’єктами господарської діяльності в сфері грального бізнесу, поліпшити роботу з виявлення фактів відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом у пріоритетних напрямках економіки, зокрема, у паливно-енергетичному та агропромисловому комплексі, кредитно-фінансовій та банківській системах, у сфері приватизації.
Протягом 8 місяців цього року викрито діяльність 10 ,,конвертаційних” центрів, на рахунках яких заблоковано 0,7 млн. грн., вилучено готівки 0,5 млн грн, донараховано 30,9 млн грн. Виступаючі проаналізували стан надходжень по всіх основних платежах в розрізі податкових інспекцій області, зокрема, зверталась увага на податковому навантаженні з податку на прибуток

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ