Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податківці Львівщини виявили 181 порушення у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

Працівниками регіонального управління протягом 2010 року було проведено 3 перевірки суб'єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю алкогольними напоями, а також 107 перевірок суб'єктів господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомив відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Під час проведення перевірок було виявлено 181 порушення, зокрема 54 випадки безліцензійної торгівлі, 43 випадки торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими від мінімальних роздрібних цін, 10 випадків торгівлі тютюновими виробами за цінами вищими від встановлених максимальних роздрібних цін на такі тютюнові вироби, 13 випадків зберігання/реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору, 27 випадків зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів в місцях зберігання не внесених до ЄДР, а також 20 випадків реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пива особам, які не досягли 18 років. За результатами проведених перевірок було застосовано до суб'єктів господарювання фінансові санкції на загальну суму 386,64 тис. грн., забезпечено надходження до бюджету 223,38 тис. грн. фінансових санкцій.

У 2010 році працівники регіонального управління видали 13429 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

За січень-грудень 2010 року до загального фонду державного бюджету надійшло 48,7 млн. грн.: від ліцензування оптової торгівлі спиртом, алкогольними напоями та тютюновими виробами надійшло 9 млн. грн.; до місцевого бюджету від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами надійшло коштів у сумі 39,6 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ