Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податківці пообіцяли нарешті відшкодувати заборговане ПДВ

Податківці пообіцяли співпрацювати з підприємцями і відшкодувати заборговане ПДВ. Про це повідомив директор НПК «Галичина» Олександр Лазорко після вчорашньої зустрічі з керівництвом Львівської ДПА: «Ми обговорили усі проблемні питання, які виникли впродовж останнього часу, разом з головою ДПА Віталієм Хилюком та його заступником Миколою Князевичем. Я розповів про те, що в нас виникли певні проблеми з представниками податкової на Дрогобиччині, коли йшла перевірка  за перевіркою, і дехто з податківців розповідав у приватних розмовах зі мною та моїми працівниками, що якщо не зберуть певну суму грошей, то позбудуться роботи. Віталій Павлович пообіцяв з’ясувати ситуацію і був дуже здивований діями своїх підопічних».
Олександр Лазорко наголосив у коментарі „Гал-іnfо”, що «ми домовились про співпрацю, ДПА нібито висловила бажання йти нам назустріч, однак лише час та результати здачі декларації за одинадцять місяців покажуть, хто і як виконав дані обіцянки».
Нагадаємо, на НПК «Галичина» вже декілька місяців поспіль тривають податкові перевірки. І попри те, що жодних порушень не виявлено, ПДВ все ж залишається не відшкодованим.  НПК „Галичина” подав до суду на ДПА за безпідставне невідшкодування ПДВ, адже, як повідомляв раніше директор підприємства, в податковій є всі акти податкових перевірок, в яких підтверджено правильність сум бюджетного відшкодування, їх вносять в реєстри, однак потім ці реєстри повертаються на НПК під найрізноманітнішими приводами, і автоматично підприємство знову не потрапляє в наступний реєстр. А отже ПДВ знову залишається невідшкодованим.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ