Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податківці сьогодні грають у міні-футбол

Сьогодні, 5 жовтня, у спортивному комплексі ТВД в селі Малечковичі, Пустомитівського району, розпочалися фінальні змагання Чемпіонату ДПА України з міні-футболу. Як повідомили «Гал-info» у відділу громадських зв’язків ДПА у Львівській області в урочистому відкритті чемпіонату взяли участь спортивні функціонери області, серед яких і президент федерації Львівщини з футболу Ярослав Грисьо, та представники податкових органів України.
Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк побажав усім учасникам змагань чесної та безкомпромісної боротьби, а також продемонструвати на футбольних майданчиках красиву та результативну гру.
У фінальній частині стартувало 8 кращих футбольних команд (ДПА у Львівській, Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Рівненській, Черкаській областях та ДПА у м. Києві), які здолали своїх суперників на відбірному етапі змагань. Після двох турів лідирують команди Львівської та Донецької областей, а також м. Києва. Завершення турніру та урочисте нагородження його учасників відбудеться завтра, 6 жовтня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ