Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податківці відзначили 10-річчя з дня створення ДПА України

30 жовтня податківці всієї країни відзначали 10-річчя з Дня створення ДПА України. У приміщенні ДПА у Львівській області відбулися урочистості з нагоди свята. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.
Напередодні урочистостей відбулося чергове розширене засідання Колегії ДПА у Львівській області. Голова львівських податківців Віталій Хилюк підбив підсумки роботи органів ДПС області,  наголосивши, що за 9 місяців цього року податковою службою області забезпечено виконання прогнозних показників Міністерства фінансів України по збору платежів до Державного бюджету на 104 відсотка, або понад план отримано 78 мільйонів гривень.
А під час урочистостей Віталій Хилюк привітав особовий склад з 10-річчям з дня створення ДПА України. За його словами, Львівська область посідає одне з перших місць серед регіонів України по надходженню коштів до Державного бюджету, а зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів багато в чому залежить від партнерських стосунків з підприємцями області. Найкращим податківцям були вручені подяки та нагороди. Не залишили й по за увагою ветеранів податкової служби, внесок яких у розвиток податкової системи неможливо переоцінити. Їх самовіддана праця завжди слугуватиме прикладом та орієнтиром у роботі для нового покоління податківців.
 Сьогодні податкова служба Львівщини – це добре організована державна структура з розвинутою інфраструктурою, що дозволяє на належному рівні виконувати покладені на неї функції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ