Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова міліція ДПА у Львівській області підбила підсумки своєї роботи у лютому 2006 року

У лютому 2006 року в рамках програми «Контрабанді – стоп» працівники управління податкової міліції ДПА у Львівські області виявили дві партії контрабандних м’ясопродуктів та партію запчастин.
Зокрема, 17 лютого в прикордонній зоні Львівської області виявлено дві вантажівки, в яких перевозили близько 12 тонн курячого фаршу та 25 тонн свинного сала без супровідних документів. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 481 тис грн.
Наступного дня, 18 лютого, працівники податкової міліції затримали вантажну автомашину, в якій виявлено 5650 кг курячих стегон та 22 275 кг індичої печінки на загальну суму понад 223 тис грн без відповідних супровідних документів. Зважаючи на те, що затримані м’ясопродукти могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян, їх вилучили з обігу.
Працівники Городоцького відділу податкової міліції на початку лютого виявили автомобіль, в якому перевозили запчастини іноземного виробництва для вантажівок. Водій автомобіля ні документів про сплату ПДВ та мита, ні документів на право власності на товар не мав. Орієнтована вартість затриманого вантажу становить 50 тис грн.
Крім цього, наприкінці лютого 2006 року працівники податкової міліції також виявили партію фальсифікованих алкогольних напоїв в мережі гуртових магазинів Львова та області. Всього вилучено 25376 пляшок фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів на загальну суму близько 130 тис грн. За цим фактом порушено кримінальну справу. Про це повідомив Відділ зв’язків з громадськістю ДПА у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ