Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податкова міліція Львівщини ліквідувала конвертаційний центр, що діяв на території Львівської, Хмельницької та Рівненської областей

Податкова міліція Львівщини ліквідувала конвертаційний центр, що діяв на території Львівської, Хмельницької та Рівненської областей. Про це повідомив офіційний сайт Державної податкової адміністрації у Львівській області.
Злочинне угруповання у 2004-2006 рр. надавало послуги іншим підприємствам з оформлення безтоварних операцій з метою мінімізації податкових зобов’язань, формування неправдивого податкового кредиту з ПДВ та конвертації безготівкових коштів у готівку. За свої послуги злочинці отримували винагороду в розмірі 4-7% від конвертованої суми. Послугами центру встигли скористатися понад 70 суб’єктів підприємницької діяльності.
На підставі зібраних матеріалів порушено кримінальну справу. Слідчо-оперативна група, створена для розслідування кримінальної справи, провела обшуки, під час яких виявлено та вилучено різноманітні бухгалтерські документи, чисті бланки з мокрими печатками та підписами посадових осіб, печатки суб’єктів підприємницької діяльності, зареєстрованих у різних містах України. Також вилучено більше 140 тисяч гривень і заблоковано на рахунках суб’єктів підприємницької діяльності 23 тисячі гривень. Наразі по цій справі триває розслідування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ