Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Податкова міліція викрила факт реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками на Самбірщині

Працівники податкової міліції ДПА у Львівській області викрили факт реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками - повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

У мешканця Самбірського району під час обшуку у його власному барі виявили та вилучили 110 літрів готового для реалізації фальсифікату та 18 пляшок алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками. Проведеним дослідженням встановлено, що вміст пляшок становить рідина виготовлена шляхом розбавлення спирту водою, яка не відповідає технічним умовам державних стандартів та може становити загрозу для здоров’я та життя людей. Вилучені акцизні марки виготовлені комбінованим методом з використанням поліграфічного та комп’ютерного обладнання.
Проти приватного підприємця порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених статтями 204 ч. 3 та 216 ч. 1 КК України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ