Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова нагадує подати декларацію про доходи

31 березня 2006 року закінчується термін подання декларацій про доходи громадян за 2005 рік. Згідно із Законом України «Про податок з доходів фізичних осіб» кожен платник податку повинен подати декларацію у податкові органи за місцем проживання: у разі отримання ним протягом звітного 2005 року окремих видів доходів, з яких при нарахуванні  чи виплаті податок не утримувався;  у разі отримання доходів від особи, яка не є податковим агентом; або  у разі отримання іноземних доходів. Повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.
Заповнення декларації також дає право громадянам на податковий кредит.
Платник податку до 1 березня цього року має право звернутися із запитом до відповідного податкового органу з проханням заповнити річну податкову декларацію, а податковий орган зобов’язаний надати йому відповідну послугу безоплатно.
Отримати вичерпну інформацію стосовно декларування своїх доходів мешканці області можуть у районних державних податкових інспекціях. Львів’яни можуть отримати такі консультації за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35,  к. 107,  а також за телефоном 270-00-70 впродовж робочого дня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ