Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова притягнула до дисциплінарної відповідальності 214 своїх працівників

Управління по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Львівській області в 2007 році провело 146 службових перевірок, за результатами яких було притягнуто до дисциплінарної відповідальності 214 працівників ДПА, в прокуратуру скеровано 15 матеріалів для порушення кримінальних справ, складено 17 адміністративних протоколів та винесено подань керівникам, для вжиття заходів реагування щодо 81 співробітника і 77 офіційних застережень. Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Як зазначають податківці, протягом 2007 року до Управління по боротьбі з корупцією в ОДПС ДПА у Львівській області надійшло 26 звернень від громадян, і всього в результаті проведених перевірок лише у 2-х випадках інформація знайшла своє підтвердження, а за телефоном довіри надійшла лише одна інформація, яка не підтвердилася. За матеріалами управління порушено 6 кримінальних справ та у співпраці з іншими правоохоронними органами - 2 кримінальні справи. Також виявлено 9 фактів порушення податкового законодавства, за якими порушено було 6 кримінальних справ.
В результаті перевірок попереджено незаконні виплати на суму 230 тисяч гривень, донараховано до бюджету майже 500 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ