Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова заборгованість до Зведеного бюджету по Львівській області становить 417,3 млн грн

Станом на 1 липня 2006 року податкова заборгованість до Зведеного бюджету, включаючи пеню та штрафні санкції без врахування податкової заборгованості платників податків, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, становила 417,3 млн грн. Порівняно з відповідним періодом 2005 року податкова заборгованість по платежах до Зведеного бюджету збільшилася на 13,6 млн грн або на 3,4%. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

Податкова заборгованість по податкових зобов’язаннях (недоїмка) до Зведеного бюджету (без врахування підприємств, щодо яких порушено справу про банкрутство) станом на 1 липня 2006 року до бюджетів усіх рівнів становила 400,8 млн грн, з початку року вона зросла на 34,0 млн грн або на 9,3%.
За перше півріччя 2006 року найбільші суми заборгованості за податковими зобов’язаннями (недоїмки) до Зведеного бюджету у добувній промисловості, а це 221,4 млн грн, обробній промисловості – 40,5 млн. грн., підприємств по збору, очищенню та розподіленню води – 29,9 млн. грн. оптовій та роздрібній торгівлі – 43,1 млн. грн. а також будівельній галузі – 16,2 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ