Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Податкова зловила одного з керівників шахти ДП «Львіввугілля», який обдурив державу на 3,5 мільйона гривень, потративши їх на пиво

Слідчим відділом податкової міліції ДПА у Львівській області порушена та розслідується кримінальна справа щодо одного з керівників шахти ДП «Львіввугілля». Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Протягом останніх двох років, будучи єдиним розпорядником коштів на підприємстві, керівник шахти умисно не сплачував страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Таким чином, до Пенсійного фонду України з вини цього керівника фактично не надійшло 792 тисячі гривень.
Як повідомив начальник слідчого відділу Управління податкової міліції ДПА у Львівській області Михайло Шукост, директор шахти маючи реальну можливість сплатити кошти, використав їх на свій розсуд – на потреби підприємства, які не були нагальними, зокрема, придбання пива, меблів та проведення культурно-масових заходів тощо. Загальна сума витрачених таким чином коштів становить 3,5 мільйонів гривень. За цим фактом проводиться досудове слідство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ