Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Події на пр. Перемоги: Європа може запровадити персональні санкції до українських посадовців

Те, що відбулося в ніч з 10 на 11січня на проспекті Перемоги, коли "Беркут" знову застосував силу до мирних людей, - вагомий аргумент для Європи, щоб таки застосувати персональні санкції до українських високопосадовців. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко після розмов, які відбулися з європейськими політиками та депутатами у Німеччині, повідомила прес-слудба УДАРу.

"До того, що відбулося вночі, деякі політики в спілкуванні сподівалися, що українська влада більше не застосовуватиме сили, бо пообіцяла це. Сьогодні ж зранку - настрій уже інший. Вони розуміють, що режим Януковича не зупиниться ні перед чим. Тому питання персональних санкцій як ніколи реальне", - наголосив Кличко. 

Він підкреслив, що вкотре звернувся до європейських політиків з тим, аби питання санкцій розглянули якнайшвидше. 

"Тільки персональні санкції проти тих, хто є опорою режиму Януковича, - урядовців, всіх причетних до насильства проти мирних людей, корумпованих прокурорів та суддів, можуть зупинити цей режим. Бо все награбоване в Україні вони вкладають в європейські та американські банки, в нерухомість та бізнес у демократичних країнах.Тільки персональні санкції можуть сьогодні зупинити побудову тоталітаризму в центрі Європи", - наголосив Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ