Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Подробиці звірячого зґвалтування у Миколаєві

У Миколаєві під час розслідування звірячого зґвалтування Оксани Макар слідчі намагаються применшити провину трьох підозрюваних у скоєнні злочину, вважає її мати. Про це пише ТСН.

Йдеться про жорсток зґвалтування щодо якого Президент України дав особливе доручення ГПУ. 

Отож, опитувати постраждалу дівчину офіційно розпочали лише вчора, 13 березня, хоча, за словами її матері Тетяни Суровицької, її дочка весь час була притомною.

Суровицька розповіла, що 13 березня, після 18:00, до палати прийшли судмедексперт, який провів експертизу, і слідчий Центрального райвідділу. За словами матері потерпілої, слідчий почав розмову в розв'язному тоні: "Ну, що, лежимо? Ну, давай, розповідай!".

Після того, як Оксана заплакала і попросила матір, "щоб цей дядько пішов", Суровицька наполягла на тому, щоб взяття свідчень припинили. Вона сказала слідчому, щоб той приходив на опитування у міліцейській формі, тому що дівчина хворобливо реагує на цивільний одяг.

Суровицька говорить, що за спрямованістю запитань вона зрозуміла, що слідчий схиляє до того, що дівчина добровільно погодилася на близькість.

"Зараз вони перекручують на "за згодою". Крутять на цю статтю. Хто крутить, не знаю, але після того, як я заявила про те, що вона весь час була притомною, здається, змінили слідчого", - сказала Суровицька.

Мати дівчини стверджує, що Оксана пам'ятає все, що з нею відбувалося: душити її почали після того, як вона пригрозила насильникам, що розповість про все в міліції. 

Нагадаємо, 13 березня повідомлялося, що в дівчини відмовляє печінка і нирки. В цей же день трьох підозрюваних у зґвалтуванні і замаху на вбивство офіційно заарештували. Прокуратура змінила їх статус на обвинувачуваних, суд виніс рішення про утримання їх під вартою. - tsn.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ