Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подивимося, чи не буде серед заступників членів медведчуківської банди – Ярослав Рущишин про призначення нового голови ДПА на Львівщині

„Я особисто не знаю нового начальника податкової на Львівщині, але інформація у ЗМІ щодо нього є негативною. Навіть якщо така спокійна у бізнесовому плані Тернопільщина повстала проти нього, то це вже щось говорить про людину”, – прокоментував „Гал-info” призначення нового голови Державної податкової адміністрації у Львівській області член Комітету підприємців Львівщини та Громадської колегії при ДПА на Львівщині Ярослав Рущишин.
„Думаю, спершу треба подивитися, кого буде призначено заступниками нового голови ДПА, чи не опиняться серед них особи з медведчуківської банди. Ми обговоримо це питання на засіданні КПЛ. Думаю, нам потрібно виробити формулу недопущення на ключові посади в податковій таких осіб”, -- каже він.  

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби ДПА у Львівській області, сьогодні відбудеться представлення нового голови ДПА на Львівщині Костянтина Зінкевича, який до того очолював обласну податкову адміністрацію на Тернопільщині.

У середу, 23 квітня, під час сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції „Наша Україна” було проголосовано депутатське звернення на захист тодішнього голови ДПА на Львівщині Віталія Хилюка. Того ж дня із своєю заявою на захист Хилюка виступив і Комітет підприємців Львівщини.

За інформацією „Гал-іnfо”, на даний час Віталій Хилюк перебуває на лікарняному.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ