Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Погана робота комунальних служб спричинила численні ДТП та травми городян– прокурор Львова

Прокуратурою м. Львова із залученням працівників ВДАІ м. Львова проведено перевірку повноти вжитих Львівською міською радою заходів на усунення наслідків снігопаду в місті Львові та забезпечення належного прибирання вулиць міста Львова у зимовий період. Про це повідомив прокурор міста Львова, старший радник юстиції О.Денега

 

За результатами проведеної перевірки встановлено, що  незадовільна ситуація, яка склалася на вулично-шляховій  мережі міста Львова внаслідок  снігопадів, обумовлена  неналежною роботою комунальних служб м. Львова по прибиранню вулиць та доріг від снігу, нескоординованою  діяльністю між районними адміністраціями м. Львова та комунальними службами.

 

Крім цього, зазначене стало можливим  внаслідок відсутності дієвого контролю за роботою комунальних служб міста Львова зі сторони посадових осіб Львівської міської ради.

 

Як наслідок, такий стан  справ став супутньою причиною збільшення  кількості дорожньо-транспортних пригод, наслідком яких стало травмування  людей, завдання матеріальних збитків  водіям пошкоджених транспортних засобів, утворення заторів.

 

За результатами проведеної перевірки, прокуратурою міста Львова на ім’я Львівського міського голови  внесено  подання, у якому, зокрема, поставлено вимогу  невідкладно вжити заходів  на усунення наявних порушень та притягнення до відповідальності винних посадових осіб міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ