Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Погода Львів: подекуди грози та град

Область та м. Львів: 3 травня, вранці та вдень, подекуди, грози, град. (І рівень небезпечності, жовтий). Про це сьогодні, 3 травня, повідомили Гал-інфо у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.
Львів, 2019 рік. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Львів, 2019 рік. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/1

Фактична погода: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер штиль. Температура повітря від +6 до +10 °С;

Прогноз погоди:

  • По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень короткочасні дощі, місцями грози, град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° тепла, вдень 13 – 18° тепла.
  • По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 6 – 8° тепла, вдень 14 – 16° тепла.

Радіаційний фон становить 11 мкР/год.

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає про грози та град

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території Львівської області та по м. Львову 03 травня вранці та вдень подекуди грози, град..

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці. При ускладненні погодних умов намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Нагадаємо, що на Львівщині учора виявили ще 11 випадків коронавірусу: звідки інфікуванні?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ