Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Погодні умови на території Львівської області

Синоптики попереджають: 29-30 грудня на дорогах ожеледиця. 29 грудня вдень місцями пориви вітру 15-20 м/сек. Для автотранспорту: вранці та вдень мокрий сніг.

Хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря впродовж доби від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла.
Радіаційна обстановка стабільна, середній радіаційний фон у м. Львові становить – 12 мкР/год.
Пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору”. Температура повітря від 0 до 5 градусів морозу, без опадів, видимість добра, покриття чорне, сухе. Всього працює: 167 техніки та 295 чоловік.
- Орявський та Івашківський перевали – без опадів, видимість добра, покриття чорне сухе. Температура до 4 градусів морозу. Працює: 16 чол. та 6 од. техніки;
- Ужокський перевал – без опадів, покриття чорне, сухе, видимість добра. Температура до 5 градусів морозу. Працює: 10 чол. та 3 од. техніки.
Заторів на перевалах та складних ділянках доріг немає, проїзд забезпечений.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ