Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поки що невідомо, чи львів’яни зустрінуть Новий рік зі снігом, – Олена Кальницька

«Поки що рано казати, чи львів‘яни зустрінуть Новий рік зі снігом», – про це в коментарі «Гал-info» повідомила начальник Центру метеопрогнозів Львівського гідрометеоцентру Олена Кальницька. Натомість у найближчі декілька днів мешканців міста очікує суто львівська погода – невеликі опади та ожеледиця.
Завтра, 19 грудня, у Львові передбачається хмарна погода, часом невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі та в першій половині дня місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний 5-10 метрів за секунду, температура вночі -3 +2, вдень – 0 +5.
20 грудня – вночі без опадів, вдень невеликі опади, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний 5-10 метрів за секунду, температура вночі 2-7 морозу, а вдень -2+3.
21 грудня – хмарна погода, часом невеликі опади, на дорогах ожеледиця, вітер західний 7-12 метрів за секунду, температура вночі 0-5 морозу, вдень -2+3.
22-23 грудня – без опадів, вночі 1-6 нижче нуля, вдень -3+2. У горах вночі 8-13 морозу, вдень -1-6.
24-28 грудня – переважно без опадів. Тільки 24 грудня часом невеликі опади. Температура повітря 24-25 грудня істотно не зміниться. Надалі поступові підвищення температури на 2-5 градусів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ