Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Поліграфкомбінат «Україна» охоронятимуть Внутрішні війська

Юрій Луценко висловив сподівання, що до кінця цього тижня Внутрішні війська МВС України візьмуть під охорону Поліграфкомбінат «Україна». Таке рішення, за словами Міністра, сьогодні ухвалила Рада Національної безпеки та оборони. Повідомила прес-служба МВС України

 

Як повідомив міністр, сьогодні він взяв участь у засіданні РНБО, де розглядалося питання щодо ситуації, яка склалася навколо державного підприємства «Поліграфкомбінат «Україна». Зважаючи на особливий статус підприємства, РНБО одноголосно, підкреслив Юрій Луценко, було прийнято рішення про забезпечення охорони режимного об‘єкту «Поліграфкомбінат «Україна» Внутрішніми військами. Наразі залишається формально врегулювати всі питання щодо охорони цього об‘єкта. Зокрема Юрій Луценко висловив впевненість, що в середу відповідне рішення буде проведене через Кабінет Міністрів, а вже ймовірно з четверга Внутрішні війська візьмуть периметр об‘єкта під охорону.

 

- Внутрішні війська забезпечать надійну охорону, і на територію об‘єкту ніхто не зайде, - зазначив Міністр.

 

За словами Міністра, наразі новопризначений керівник підприємства, виконуючи рішення суду, залишив приміщення комбінату. Нового виконуючого обов‘язки керівника Державного підприємства «Поліграфкомбінат «Україна» призначить Кабінет Міністрів після погодження кандидатури зі Службою безпеки України та з урахуванням режиму таємності.

 

- Робота комбінату, думаю, буде нормалізована вже до кінця тижня, - резюмував Міністр.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ