Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політолог дав прогноз, коли стане зрозумілою політика Зеленського

Лише конкретні кадрові рішення новообраного президента Володимира Зеленського дадуть розуміння того, якою буде його політика.

Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ситуація" заявив політолог Сергій Таран.

"Ті посади, які потребують затвердження в парламенті, вони безперечно пройдуть через горнила критики. Тому не так все легко призначити будь-кого. Але мені здається, що сам Зеленський буде мовчати якомога довше, тому що за нього голосували дуже різні люди з абсолютно різними очікуванням, і якщо він заговорить, то вимушений буде ризикувати втратити частину з них", - зазначив Таран.

Політолог додав, що найважливіше почнеться після того, як Зеленський стане президентом і йому доведеться ухвалювати рішення.

"А ухвалювати рішення - це значить ухвалювати рішення на користь когось чи чогось, якихось сил, політичного бачення. Це автоматично означатиме, що якась категорія буде цим незадоволена. Тому і інтрига триває якомога довше, щоб цей момент відтягнути. Але для нас важливі кадрові рішення тому, що у нас під час виборчої кампанії було дуже мало сенсу навколо кампанії Зеленського, ми мало розуміли, який буде його геополітичний вибір. Та й зараз мало розуміємо, яким буде його вплив на економіку. А кадрові рішення дадуть можливості хоч трохи про це дізнатися, бо дивлячись на біографії можна хоч трохи зрозуміти, якою буде політика Зеленського", - зауважив Таран.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ