Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політрада „Нашої України” не рекомендувала Львівському міському блоку підтримувати Василя Куйбіду як узгодженого кандидата на міського голову

Рішення рекомендувати Львівському міському блоку „Наша Україна” підтримувати кандидатуру Василя Куйбіди як єдиного висуванця від блоку на міського голову Львова центральна політрада не приймала, — запевнила «Гал-info» керівник інформаційного департаменту виборчого штабу НУ Тетяна Мокріді.
 За її словами, сьогодні, 26 січня, у Києві справді відбулося засідання політради Блоку Ющенка, однак жодного рішення стосовно прізвищ узгоджених висуванців, в тому числі і міського голови Львова, прийнято не було.
«Політрада „Нашої України” вирішила, що втручатиметься у процес узгодження кандидата тільки в тому випадку, якщо до наступного понеділка на місцевому рівні не узгодять єдиного висуванця від блоку на голову Львова та інших міст», — зазначила Ірина Мокріді.
Керівник інформаційного департаменту виборчого штабу НУ, заперечила сам факт голосування за будь-кого із кандидатів на міського голову Львова, про існування якого напередодні повідомив народний депутат, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор.
Інформацію про те, що політрада блоку не приймала жодних рішень стосовно висуванця на міського голову Львова «Гал-info» також підтвердив народний депутат, голова ЛОО ХДС Антон Ружицький.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ