Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політрада НСНУ не прийняла жодного рішення через відсутність кворуму

Сьогоднішнє засідання політради Народного Союзу Наша Україна, яке відбувалося в Українському домі в Києві, уже завершилося. Як повідомив у коментарі «Гал-info» народний депутат України 6 скликання Володимир В’язівський, на порядку денному стояли три питання, які були повністю розглянуті. «Це питання про коаліцію демократичних сил, про створення єдиної партії на базі блоку НУ-НС та про підсумки виборчої кампанії-2007», — зазначив він.
«Були підготовлені відповідні проекти рішень, які з об’єктивних чи суб’єктивних причин не були прийняті через відсутність кворуму на засіданні політради. В’ячеслав Кириленко провів засідання політради і без відсутності кворуму, ми вислухали інформацію у проекті рішень, хоча й не затвердили її відповідним голосуванням політради», — зазначив він.
Він також зазначив, що дані питання будуть винесеними на розгляд президії партії НСНУ, попередньо проведення якої планується на завтра.
 Також Володимир В’язівський зазначив, що у засіданні політради не брав участі почесний голова партії, Президент України Віктор Ющенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ