Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Політрада «Пори» призупинила рішення Львівської обласної політради про виключення Рожнятовського і Малярчука: питання вивчає спецкомісія

„Сьогодні на засідання політради партії «Пора» у Києві було прийнято рішення про призупинення рішення політради Львівської обласної організації в частині про наше виключення із лав партії”, - про це у коментарі «Гал-info» повідомив депутат ЛОР, член міжфракційної депутатської групи «Нова Галичина» Дем’ян Малярчук.
Він зазначив, що рішенням політради була створена спеціальна комісія, яка вивчить це питання. «Її очолив голова політради Каськів. Комісія вивчить питання про підстави прийняття такого рішення обласною політрадою, надасть свої висновки центральній політраді, після чого вона прийматиме остаточне рішення. Термін дії комісії встановлено, вона діятиме недовго”.
Нагадаємо, на засіданні політради ЛОО ГП «Пора» у суботу членів політради – Андрія Рожнятовського та Дем’яна Малярчука – виключили з лав «Пори» за їхнє членство у міжфракційному об’єднанні „Нова Галичина” у ЛОР. За це рішення проголосувало більше двох третин членів політради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ