Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейський радив дати хабара

На Буковині поліцейський опинився на лаві підсудних за підбурювання до надання хабара та шахрайство. Про це сьогодні, 7 березня, повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт відносно колишнього заступника начальника Сторожинецького відділу ГУНП в області за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст.27, ч.3 ст.369 КК України (підбурювання до давання службовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди, шахрайство).

Під час досудового розслідування встановлено, що колишній заступник начальника Сторожинецького відділу ГУНП в області підбурив двох громадян до надання неправомірної вигоди. Хабар призначався для слідчих та керівництва одного з місцевих відділів поліції, які своєю чергою мали вплинути на позитивне вирішення питання про закриття кримінальних проваджень. Проте обвинувачений  отримані кошти в сумі 1000 доларів США шахрайським шляхом привласнив.

Наразі, прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт.

Нагадаємо, торік 10 жовтня правоохоронці затримали зловмисника під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 600 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ