Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція Львова оприлюднила відео нічних перегонів

Дві ДТП і невиконання вимог про зупинку – нічні пригоди нетверезого водія. Відео оприлюднено на Facebook сторінці Патрульної поліції Львова.

Близько 2 години ночі на перетині вулиць Володимира Великого – Княгині Ольги патрульні виявили автомобіль Opel Astra з несправними світловими приладами. На законну вимогу про зупинку водій не відреагував. Патрульні переслідували водія з увімкненими проблисковими маяками червоного та синього світла, звуковим сигналом та через гучномовець постійно оголошували вимоги про зупинку.

На вулиці Сахарова водій не впорався з керуванням, автомобіль розкрутило. Інспектори користаючись моментом спробували заблокувати втікача, однак він продовжив рух і пошкодив автомобіль поліції. На великій швидкості порушник поїхав на вулицю Генерала Чупринки і в подальшому ігнорував забороняючі сигнали світлофора.

Водія наздогнали і заблокували в селі Сокільники, однак він не втрачаючи надії, почав здавати назад і знову пошкодив патрульний автомобіль.

Патрульні витягнули водія з автомобіля і одягнули на нього кайданки. 19-річний парубок пройшов перевірку на пристрої драгер і результат підтвердив стан алкогольного сп‘яніння – 1,5 проміле. На молодого чоловіка склали 5 протоколів: за керування у нетверезому стані, за не виконання вимоги про зупинку, за дві скоєні ДТП та втечу з місця автопригоди. Також, на нього винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Автомобіль порушник евакуювали на арештмайданчик.

Шановні водії, керування у нетверезому стані, загрожує не лише Вашому життю, а й безпеці оточуючих.

Випив?! Не сідай за кермо!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ