Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліція порушила кримінальну справу за бетонування у Снопківському парку

Сьогодні, 26 жовтня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території Снопківського парку у Львові проводяться незаконні, на думку заявниці, будівельні роботи, а саме – бетонування фундаменту.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. На місці події правоохоронці виявили викопану траншею, частково заповнену бетоном, спецавтомобіль-бетонозмішувач та водія. 

У зв'язку з цим слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт терміном до шести місяців.

Виявлений на місці події спецавтомобіль вилучили. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, сьогодні львів'янка Галина Янко повідомила у фейсбуці, що у Снопківському парку невідомі особи заливають фундамент під будівництво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ